02.05.2017

Hankintailta Joensuussa 18.5.2017

Kiinnostavatko ajankohtaiset asiat hankintoihin liittyen? Oletko miettinyt, miksi yritykseni kannattaisi tarjota julkiselle sektorille? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tämä tilaisuus on juuri sinulle. Tervetuloa verkostoitumaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia avauksia ajankohtaisiin aiheisiin liittyen.

Josek Oy yhteistyössä Joensuun Yrittäjien kanssa järjestää hankintaillan Joensuussa 18.5.2017. Tilaisuudessa esitellään ajankohtaisia hankinta-asioita yrittäjien näkökulmasta!

Mukaan puhujiksi ovat tulossa mm. Satu Grekin Suomen Yrittäjistä sekä Maarit Taurula Kilpailu- ja Kuluttajavirastosta.

Lisätietoja ohjelmasta ja ohjeet ilmoittautumiseen >

Hankintalaki muuttui, oletko valmis? -tilaisuus 13.2.2017

Kiinnostavatko julkiset hankinnat? Teetkö itse työssäsi kilpailutuksia? Onko yritykselläsi säännöllisesti kauppaa julkisen sektorin kanssa? Olisitko kiinnostunut osallistumaan julkisiin hankintoihin?

POP UP TE-toimisto Kontiolahdella 14.9.

Tule tapaamaan JOSEK Oy: yritysneuvojaa ja TE-toimiston yrityspalvelun asiantuntijaa.

Mikroyritysten johtohenkilöille ja pienyrittäjille PATU – HANKE

Tuhat ja yksi työtä -revyy valloittaa Jakokoskella heinäkuun lopulla!

Haluamme tarjota Kontiolahden Yrittäjille mahdollisuuden ostaa liput mihin tahansa näytökseen alennettuun hintaan 20€/kpl (min.10 hengen ryhmät) sekä 23€/kpl (6-9 hengen ryhmät). Aikuisten lippuhinnat normaalisti 24-26,50€/kpl.