KONTIOLAHDEN YRITTÄJIEN PÄIVÄKAHVIT KESÄTAUOLLA;)

07.07.2014

KONTIOLAHDEN YRITTÄJIEN PÄIVÄKAHVIT KESÄTAUOLLA;)

Päiväkahvitreffejä alueen omissa yrityksissä jatketaan taas elokuusta alkaen-ilmoita Hilulle jos haluat että tulemme kylättelemään sinun yritykseesi! Mukana rennossa menossa monesti myös Kontiolahden kunnan edustus. Päiväkahveja voidaan nautiskella myös iltaisin-sinä päätät kahvitteluajan. Tule mukaan ja ota yrittäjäkaverikin messiin!

Hankintailta Joensuussa 18.5.2017

Hankintalaki muuttui, oletko valmis? -tilaisuus 13.2.2017

Kiinnostavatko julkiset hankinnat? Teetkö itse työssäsi kilpailutuksia? Onko yritykselläsi säännöllisesti kauppaa julkisen sektorin kanssa? Olisitko kiinnostunut osallistumaan julkisiin hankintoihin?

POP UP TE-toimisto Kontiolahdella 14.9.

Tule tapaamaan JOSEK Oy: yritysneuvojaa ja TE-toimiston yrityspalvelun asiantuntijaa.

Mikroyritysten johtohenkilöille ja pienyrittäjille PATU – HANKE

Tuhat ja yksi työtä -revyy valloittaa Jakokoskella heinäkuun lopulla!

Haluamme tarjota Kontiolahden Yrittäjille mahdollisuuden ostaa liput mihin tahansa näytökseen alennettuun hintaan 20€/kpl (min.10 hengen ryhmät) sekä 23€/kpl (6-9 hengen ryhmät). Aikuisten lippuhinnat normaalisti 24-26,50€/kpl.