27.05.2016

Tuhat ja yksi työtä -revyy valloittaa Jakokoskella heinäkuun lopulla!

Naurunturva -joukot on koottu ja ryhmä on pomminvarmaa laatua, kuten aina.

Tuhat ja yksi työtä, sata miljoonaa rautaa tulessa ja tuo samainen tuli hännän alla on ahkeroitu sketsien, vitsien ja musiikkinumeroiden parissa. Musiikin ja teatterin ammattilaiset iskevät taidokkaasti suoraan nauruhermokeskukseen ja saavat sinut hyvälle tuulelle jo ensimmäisellä hoitokerralla. Siispä rasvataan nuotit, vaihdetaan öljyt tanssikenkiin, laitetaan kesärenkaat korviin ja ei muuta kun Jakokoskelle viihtymään!

Tuhat ja yksi työtä – revyy on Juha Suihkon käsikirjoittama ja ohjaama teatterielämys Jakokosken museokanavalla (Kesäteatterintie 17, 81220 Jakokoski) heinäkuussa 2016. Suihkon lisäksi näyttelijöinä toimivat teatterialan ammattilaiset Saara Jokiaho, Laura Eriksson sekä Tuure Boelius.

Haluamme tarjota  Kontiolahden Yrittäjille mahdollisuuden ostaa liput mihin tahansa näytökseen alennettuun hintaan 20€/kpl (min.10 hengen ryhmät) sekä 23€/kpl (6-9 hengen ryhmät). Aikuisten lippuhinnat normaalisti 24-26,50€/kpl.

Lipputarjous koskee vain ennakkoon tilattuja lippuja. Liput lunastetaan nimeä vastaan 30 min ennen esityksen alkua.  Tuotannon järjestää GURU Entertainment & Security Oy.

Lisätietoa:  https://www.facebook.com/pomminvarmarevyy/

Lippuvaraukset ja tiedustelut: tapahtumat@gurut.fi | 0400 298 289

Hankintailta Joensuussa 18.5.2017

Hankintalaki muuttui, oletko valmis? -tilaisuus 13.2.2017

Kiinnostavatko julkiset hankinnat? Teetkö itse työssäsi kilpailutuksia? Onko yritykselläsi säännöllisesti kauppaa julkisen sektorin kanssa? Olisitko kiinnostunut osallistumaan julkisiin hankintoihin?

POP UP TE-toimisto Kontiolahdella 14.9.

Tule tapaamaan JOSEK Oy: yritysneuvojaa ja TE-toimiston yrityspalvelun asiantuntijaa.

Mikroyritysten johtohenkilöille ja pienyrittäjille PATU – HANKE

Tuhat ja yksi työtä -revyy valloittaa Jakokoskella heinäkuun lopulla!

Haluamme tarjota Kontiolahden Yrittäjille mahdollisuuden ostaa liput mihin tahansa näytökseen alennettuun hintaan 20€/kpl (min.10 hengen ryhmät) sekä 23€/kpl (6-9 hengen ryhmät). Aikuisten lippuhinnat normaalisti 24-26,50€/kpl.

Sitojantie 2 B 3
80710 Lehmo