Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Suomen yrittäjät
14.2. Some-markkinointikoulutus

19.01.2018

14.2. Some-markkinointikoulutus


Tule hakemaan vastauksia kysymyksiin siitä, että miten yritys voi vaikuttaa tunteisiin markkinoilla ja mitä yrityksen tulee tehdä somessa kehittääkseen myyntiään. Lisäksi saat varsin käytännönläheisiä oppeja some-videoiden teosta!

Kontiolahden kunnantalon valtuustosalissa pidettävässä koulutuksessa puhuvat Niina Myller ja Joona Kotilainen.

Niina Myller on iloinen ja helposti lähestyttävä tyyppi. Niina on tehnyt kymmenen vuotta töitä Pohjois-Karjalan elokuva-alan kehittämiseksi. Niina on todellinen av-alan ammattilainen ja taitava opastamaan alansa jippoja käytännönläheisesti.

Tervetuloa opettelemaan markkinointivideoiden tekoa Niinan kanssa! 

Joona Kotilainen on innostava puhuja, ilmeikäs esiintyjä ja kovan luokan some-ammattilainen. Sarjayrittäjä Joonan yksi yrityksistä on kontiolahtelainen Puuartisti, jonka markkinoinnista ja verkkonäkyvyydestä Joona vastaa.

Tule päivittämään tietosi nykyaikaisesta markkinoinnista Joonan oppien avulla! 

Ilmoittaudu mukaan 8.2. mennessä: https://tinyurl.com/yb6amlr6

Kokonaisuuden ovat luoneet Kontiolahden kunta, Kontiolahden Yrityspalvelu Oy, Kontiolahden Yrittäjät ry ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.

Lisäksi voit tulla kanssamme mukaan Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin kisoihin. Saat kisa-alueella näkyvyyttä edullisesti. Sadalla eurolla yrityksesi saa logon mukaan yleisölle jaettaviin kannustusviuhkoihin ja mahdollisuuden hyödyntää esittelytelttaamme. Lisäksi pakettiin kuuluu yhden ihmisen sisäänpääsy alueelle. Ilmoittaudu ja saat näkyvyyttä kisa-alueella: https://tinyurl.com/y99zqx9x

Pssst! Ilmoittaudu myös tapahtumamarkkinointikoulutukseen!

Tapahtumat

14.2. Some-markkinointikoulutus

Kontiolahtelaisilla yrityksillä on nyt hieno mahdollisuus viedä markkinointiaan uudelle tasolle. Tarjoamme maksuttoman koulutuksen, joka auttaa hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa.

25.1. Tapahtumamarkkinointikoulutus

Onko yrityksesi markkinoinnissa vielä kehitettävää? Haluatko oppia tapahtumamarkkinoinnista? Kontiolahtelainen yrittäjä, treenaa markkinointitaitojasi maksuttomassa koulutuksessamme!

25.11. Kontiolahden Yrittäjien syyskokous & pikkujoulut

Kontiolahden Yrittäjät ry:n syyskokous 2017 pidetään 25.11. klo 18.00 alkaen Mönnin kylätalolla. Kokouksen jälkeen siirrymme pikkujoulun viettoon.

18.10.2017 Hankintailta Kontiolahdella

Hankintailta Kontiolahdella 18.10.2017 ke 18.10.2017 klo 17.45 - 19.45 Tapahtumapaikka: Kontiolahden kunnantalo, valtuustosali

27.9. Aamukahvit alkaville yrittäjille

Keskiviikkona 27.9. klo 8-9.30 Kontiolahden Kotiseutukeskuksella
Ota yhteyttä

Kontiolahden yrittäjät ry.

 

Kontiolahden Yrittäjät
Sitojantie 2 B 3
80710 Lehmo

p. 0400 958 580 / Seppo
p. 040 037 6626 / Vesa

kontiolahden@yrittajat.fi

 

Löydät meidät myös facebookista