19.01.2018

Tule hakemaan vastauksia kysymyksiin siitä, että miten yritys voi vaikuttaa tunteisiin markkinoilla ja mitä yrityksen tulee tehdä somessa kehittääkseen myyntiään. Lisäksi saat varsin käytännönläheisiä oppeja some-videoiden teosta!

Kontiolahden kunnantalon valtuustosalissa pidettävässä koulutuksessa puhuvat Niina Myller ja Joona Kotilainen.

Niina Myller on iloinen ja helposti lähestyttävä tyyppi. Niina on tehnyt kymmenen vuotta töitä Pohjois-Karjalan elokuva-alan kehittämiseksi. Niina on todellinen av-alan ammattilainen ja taitava opastamaan alansa jippoja käytännönläheisesti.

Tervetuloa opettelemaan markkinointivideoiden tekoa Niinan kanssa!

Joona Kotilainen on innostava puhuja, ilmeikäs esiintyjä ja kovan luokan some-ammattilainen. Sarjayrittäjä Joonan yksi yrityksistä on kontiolahtelainen Puuartisti, jonka markkinoinnista ja verkkonäkyvyydestä Joona vastaa.

Tule päivittämään tietosi nykyaikaisesta markkinoinnista Joonan oppien avulla!

Ilmoittaudu mukaan 8.2. mennessä: https://tinyurl.com/yb6amlr6

Kokonaisuuden ovat luoneet Kontiolahden kunta, Kontiolahden Yrityspalvelu Oy, Kontiolahden Yrittäjät ry ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.

Lisäksi voit tulla kanssamme mukaan Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin kisoihin. Saat kisa-alueella näkyvyyttä edullisesti. Sadalla eurolla yrityksesi saa logon mukaan yleisölle jaettaviin kannustusviuhkoihin ja mahdollisuuden hyödyntää esittelytelttaamme. Lisäksi pakettiin kuuluu yhden ihmisen sisäänpääsy alueelle. Ilmoittaudu ja saat näkyvyyttä kisa-alueella: https://tinyurl.com/y99zqx9x

Pssst! Ilmoittaudu myös tapahtumamarkkinointikoulutukseen!