15.3. SAMI HEDBERG & NIKO KIVELÄ - WINGS OF COMEDY

03.02.2017

15.3. SAMI HEDBERG & NIKO KIVELÄ - WINGS OF COMEDY

SAMI HEDBERG JA NIKO KIVELÄ - WINGS OF COMEDYYN EI OLE ENÄÄ SAATAVANA LIPPUJA KONTIOLAHDEN YRITTÄJIEN KAUTTA!

Kiitoksia kaikille mukaan ilmoittautuneille! Ne jotka jäivät tällä kertaa naurulihastentreenien ulkopuolelle tai epäilevät tämän treeni-illan riittävyyttä, niin älkää masentuko. Lisää treeniä on vuoden aikana tulossa, seuraathan siis postitteluamme!

Kontionloikka Oy / Kontiolahden Yrittäjät ry
Keskuskatu 8