19.01.2018

Kotiseutukeskuksessa pidettävässä koulutuksessa puhuvat Jarkko Peiponen ja Arttu Käyhkö.

Jarkko Peiponen on ideapankki, jolle hullutkin ideat ovat toteuttamisen arvoisia. Jarkko on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa lähes koko työuransa ajan. Tällä hetkellä Jarkko sparraa Josekissa kontiolahtelaisia yrityksiä entistä parempiin tuloksiin. Mitä tahansa haluat myydä, pyydä vinkkejä Jarkolta.

Hyödynnä tilaisuus ja opi uutta tapahtumamarkkinoinnista!

Arttu Käyhkö on viestinnän ammattilainen, joka teki sulavan hypyn journalismin parista markkinoinnin maailmaan. Arttu on taitava kolumnisti ja totutusta poikkeava sisällöntuottaja.
Arttu toimii kontiolahtelaisen Rookie Communications Oy:n sisällöntuottajana ja toimitusjohtajana.

Tule kuuntelemaan ja oppimaan, mitä Artulla on sanottavaa tapahtumamarkkinointiin liittyen!

Ilmoittaudu mukaan 19.1. mennessä: https://tinyurl.com/y8l3qa8r

Lisäksi voit tulla kanssamme mukaan Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin kisoihin. Saat kisa-alueella näkyvyyttä edullisesti. Sadalla eurolla yrityksesi saa logon mukaan yleisölle jaettaviin kannustusviuhkoihin ja mahdollisuuden hyödyntää esittelytelttaamme. Lisäksi pakettiin kuuluu yhden ihmisen sisäänpääsy alueelle. Ilmoittaudu ja saat näkyvyyttä kisa-alueella: https://tinyurl.com/y99zqx9x

Pssst! Ilmoittaudu myös some-koulutukseen!

Kokonaisuuden ovat luoneet Kontiolahden kunta, Kontiolahden Yrityspalvelu Oy, Kontiolahden Yrittäjät ry ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.

25.11. Kontiolahden Yrittäjien syyskokous & pikkujoulut

Kontiolahden Yrittäjät ry:n syyskokous 2017 pidetään 25.11. klo 18.00 alkaen Mönnin kylätalolla. Kokouksen jälkeen siirrymme pikkujoulun viettoon.

18.10.2017 Hankintailta Kontiolahdella

Hankintailta Kontiolahdella 18.10.2017 ke 18.10.2017 klo 17.45 - 19.45 Tapahtumapaikka: Kontiolahden kunnantalo, valtuustosali

27.9. Aamukahvit alkaville yrittäjille

Keskiviikkona 27.9. klo 8-9.30 Kontiolahden Kotiseutukeskuksella