30.08.2018

Yrittäjä, onko myynti tai markkinointi aikaa vievää ja kenties ajoittain vähän pakkopullaa? Kuitenkin olet tunnistanut, että se on tärkeää ja myyntiä täytyisi tehdä enemmän. Tämän koulutuksen tarkoituksena on herätellä aiheeseen ja perehtyä siihen, kuinka markkinointia voidaan automatisoida. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi markkinoinnin kohderyhmien tunnistamista käytännönläheisesti!

Tilaisuuden järjestävät yhdessä Kontiolahden kunta, Kontiolahden Yrityspalvelu Oy, Kontiolahden Yrittäjät ry sekä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.

Paikka: Kontiolahden Kotiseutukeskus, Vierevänniementie 5, 80110 Kontiolahti.
Aika: 26.9.2018 klo 17.00 - 19.00

Kenelle: Kontiolahden alueen yritykset, yrittäjät ja yhteisöt, sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu tapahtumaan >

Lisätietoja: