27.9. Aamukahvit alkaville yrittäjille

08.09.2017

27.9. Aamukahvit alkaville yrittäjille

Jätä kotona aamukahvit juomatta ja poikkea Keskiviikkona 27.9. klo 8-9.30 Kontiolahden Kotiseutukeskuksella (Vierevänniementie 5).

Aamupalalla meidän lisäksi ovat JOSEK, Kontiolahden Yrityspalvelu ja TE-palvelu.

Nyt on mahdollisuus kysyä ja ihmetellä ääneen yritystoimintaan liittyviä kiemuroita. Aloitetaan päivä yhdessä aamupalalla, haastellaan kuulumisia ja tullaan tutuiksi paikkakunnan yrittäjäkollegoiden kanssa.

Jotta aamupalaa riittää varmasti kaikille, niin ilmoittauduthan.

Kontionloikka Oy / Kontiolahden Yrittäjät ry
Keskuskatu 8